Afbeelding

Kersenhof beste hostel van Nederland

Zakelijk 193 keer gelezen
UDEN - Hostel Kersenhof is ook dit jaar weer door Zoover uitgeroepen tot “beste hostel van Nederland”. In 2014 wist het hostel, gevestigd op de Asseldonkweg 20 in Uden, deze titel ook al in de wacht te slepen. Huib Rutten ontving het bijbehorende certificaat tijdens de uitreiking in De Winkel van Sinkel in Utrecht.

[image=306624]

Huib Rutten is trots. "We hebben dit jaar weer hard gewerkt om het onze gasten zo veel mogelijk naar hun zin te maken en te laten zien hoe mooi Uden en de Maashorst is. Om dan deze prijs voor een tweede maal te mogen ontvangen is wel de kers op de taart.”
De Zoover Awards zijn in het leven geroepen om erkenning te geven aan zeer goed presterende vakantie-accommodaties in Nederland en daarbuiten. In Nederland zijn meer dan 7500 accommodaties gewaardeerd op Zoover door Nederlandse consumenten.
In 60 landen worden Zoover Awards uitgereikt dit jaar. Er zijn dit jaar ook Zoover Awards in kleinere categorieën zoals vakantiehuizen, villa’s en kastelen. De uitslagen hiervan zijn te vinden op www.zooverawards.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant