Afbeelding

Asteria in Boekel viert vijfjarig bestaan

Zakelijk 481 keer gelezen
BOEKEL | Grieks restaurant Asteria aan de Volkelseweg 7 in Boekel bestaat vijf jaar. Het restaurant viert dit groots op 26 juni. “Er komt een feesttent met livemuziek, buffet, bbq , loterij en nog veel meer. De vijf jaar zijn omgevlogen. We hebben er ontzettend veel zin in om dit samen met onze gasten te gaan vieren”, zegt Sabine Adamopoulos.

[image=306775]

Het avontuur van Vasileios en Sabine Adamopoulos begin in 2010. “We hebben dit restaurant goed op de kaart weten te zetten. Met een ruime keuze aan Griekse gerechten, geeft het restaurant ook een keur aan Mediterrane gerechten. Ieder jaar breiden we een beetje uit”, zeggen de ondernemers. “Niet alleen zakelijk, maar ook privé met twee kleine kinderen”, lachen de twee.
Klanten kunnen bij het restaurant afhalen, bbq-pakketten bestellen, maar ook verzorgt Asteria catering op locatie. Nieuw is dat het restaurant in mei van dit jaar om 11.30 hun deuren openen voor een heerlijke mediterrane lunch of gewoon een drankje . “We krijgen van onze gasten vaak te horen dat er in de omgeving weinig plekken zijn waar zij ‘s middags even kunnen genieten van een hapje en een drankje. Vandaar dat wij graag onze gasten hierin tegemoet komen. Voor een Mediterrane lunch zijn zij van mei tot en met augustus geopend tussen 11.30 uur en 15.30 uur.

Metamorfose
Momenteel zijn de ondernemers druk bezig met plannen te maken voor een metamorfose. Het restaurant sluit daarom in september een aantal weken haar deuren. “Vijf jaar geleden zijn wij begonnen aan onze droom, niet wetende of het wel of niet goed ging lopen. Dit restaurant stond immers al langere tijd leeg. We hebben toen geprobeerd met zo min mogelijk middelen de zaak te openen. Het was een heus avontuur. Gelukkig heeft het goed uitgepakt. Nu gaan we onze stijl in het restaurant veranderen en maken het hierdoor nog meer eigen.”
Voordat het zover is, wordt het jubileum gevierd. Daarvoor zijn vanaf vandaag kaarten te koop voor vijftig euro per persoon (all-inclusive). “U bent van harte welkom”, besluiten de ondernemers.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant