Afbeelding

Circus Herman Renz brengt spektakel naar Uden

Centrum 67 keer gelezen
UDEN - Ook in 2015 presenteert Nederlands Nationaal Circus Herman Renz een geheel nieuw programma met fascinerende dierennummers, adembenemende acrobatiek en clownerie. De show draagt de titel ‘WOW - World Of Wonders,’ waarbij het hooggeëerd publiek kan uitkijken naar magische en onvergetelijke momenten. Van dinsdag 12 tot en met 17 mei is de show te bewonderen in het Bevrijdingspark.

[image=306825]

Milko Steyvers, de welbekende clown en algemeen directeur van het Circus blikt alvast vooruit; ‘WOW staat symbool voor eigentijds en overtreffend circus. De cast die we hebben samengesteld bestaat uit jonge artiesten die laten zien dat de wereld van het circus oneindige inspiratie en vernieuwing biedt; het is een wereld van wonderen!’
De nieuwe, kleurrijke show van Circus Herman Renz staat dit jaar in het teken van verwondering. Steyvers zocht met zijn team een jaar lang om de juiste artiesten voor deze productie te contracteren. ‘Ze komen uit Australië, Brazilië, Frankrijk, Ierland en Italië... om een kleine greep te nomen. Daarbij vind ik het belangrijk dat er een goede afwisseling is tussen de verschillende disciplines. Van grondacrobatiek en clownerie, tot edele paarden en sensatie in de lucht. De hoofdact dit jaar is de Franse Illusionist Vincent Vignaud. Met verrassende illusies en raadselachtige stunts zorgt hij voor spanning en verbazing.’ Steyvers praat opgetogen over de nieuwste productie van ‘zijn’ circus, waarmee het circusgezelschap door heel Nederland zal touren.

[image=306823]

Overtreffen
‘Het is ondertussen een goede traditie geworden; we presenteren elk jaar een geheel nieuwe show. Dat is onze kracht en tegelijkertijd vormt het een enorme uitdaging om de voorgaande producties op artistiek gebied te overtreffen. Een goede reden voor het hooggeëerd publiek om ons elk jaar te bezoeken;we vervelen nooit.’
Zo staan er luchtacrobates van het befaamde Circus-Theater Bingo geprogrammeerd. Deze formatie zet topacrobaten uit naar circussen over de hele wereld en hun stijl wordt gekenmerkt door de vernieuwende presentatie. ‘Klassiek circus kan wel degelijk eigentijds zijn’ is daarbij de conclusie van Steyvers. Verder ziet het publiek Hula Hoop van Vanessa Labat, adembenemende acrobatiek in de lucht van het Duo Gravity, een sensationele koorddans op de dubbele strakke draad gepresenteerd door Geoffrey Berhault en de welbekende clowns Milko & Joanes.
Naast de menselijke artiesten stralen er fraaie Friese hengsten, alpaca’s en vrolijke honden in de circuspiste. De 2,5 uur durende show wordt omlijst door een echt live orkest en opnieuw is er veel aandacht aan de uitgekiende lichtshow besteed.

‘WOW - World Of Wonders’ is een verrassende circusshow en geschikt voor jong en oud; een uniek uitje voor het hele gezin! Kom en beleef de magie van Circus Herman Renz!’ Maandag wordt de tent opgebouwd en dinsdag 12 mei om 20.00 uur vindt de eerste voorstelling plaats. Op woensdag 13 mei, donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 uur zijn er voorstellingen om 15.00 uur en 20.00 uur. De voorstelling op zondag 17 mei is reeds uitverkocht. De circuskassa is op speeldagen van 11.00 -17.00 uur en van 19.00 - 20.15 uur geopend. Kaarten zijn ook on line verkrijgbaar. Kijk voor alle informatie op www.hermanrenz.nl.

[image=306824]

[image=306822]

[image=306821]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant