Afbeelding

De wijkagenten van Uden

Politie 1.678 keer gelezen
UDEN - Burgemeester en wethouders maakten dinsdag kennis met alle wijkagenten van Uden. Onder hen waren enkele nieuwe gezichten. Omdat de organisatie is omgevormd tot Nationale Politie is in dat kader besloten om het aantal wijkagenten per gemeente uit te breiden. Uden heeft er nu zes.

[image=307360]

Daarnaast zijn er twee wijkagenten-plus benoemd, een nieuwe functie. Dat zijn de coördinatoren die ook het aanspreekpunt zijn voor het bestuur en de wijkagenten ondersteunen. Daarmee ontlasten ze de wijkagenten, zodat die hoofdzakelijk op straat hun werk kunnen doen.
Uden heeft er een wijkagent en dus twee coördinatoren bij gekregen. Ook hebben enkele verschuivingen plaatsgevonden in wijkindeling. De nieuwkomers in de wijk zijn Peter Schut en Mike Mengerink. Een nieuw gezicht op het Udense politiebureau is ook dat van Gerrit van der Kaap.

Op de foto: wijkagent Frido Dapperen (53) van Bitswijk/Hoevenseveld, Maashorst, Toon van Vught (56) van Volkel, Odiliapeel, omgeving Vliegbasis Volkel en Uden-Zuid, Stevie Coffie (47) van Vluchtoord, buitengebied-oost, Melle en Hoeve, Patricia van der Lienden (35) van Uden Centrum, Flatwijk en Schutveld, Peter Schut (39) van Raam, Zoggel, Sportpark en Industrielaan. Mike Mengerink (45) van de wijk Bogerd, Moleneind, Groenewoud en Bedaf. Verder Karel de Groot (58) en Gerrit van der Kaap (40) die de coördinatie doen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant