Afbeelding

Slagerij La Boucherie viert 35-jarig bestaan

Zakelijk 593 keer gelezen
UDEN - Een bijzondere mijlpaal voor Rob (47) en Nancy (47) van Zandvoort. Dit jaar bestaat slagerij La Boucherie 35 jaar. Dit jubileum wordt gevierd met een speciaal actiepakket dat klanten via de website kunnen bestellen.

[image=307393]

Rob begon 31 jaar geleden als leerling-slager bij La Boucherie onder de hoede van Wil van der Doelen: "Ik was toen 16 jaar. Omdat La Boucherie toen geen eigen worstenmakerij had, heb ik bij Arie Zeegers in Oss dit ambacht geleerd. Daarna ben ik me volledig op La Boucherie gaan richten, vertelt Rob." In 1996 nam Rob de winkel aan de Loopkantstraat 18 in Uden over. In dat jaar kreeg hij tevens versterking van zijn vrouw Nancy. Zij stond daarvoor op de markt met kleinvakartikelen, waardoor ze al was gewend met klanten om te gaan.

Ook voor consumenten
In 1997 besloten Rob en Nancy hun bedrijf verder uit te breiden met het bevoorraden van horecabedrijven in de regio. "Veel mensen weten niet dat wij ook een winkel hebben. Dat komt omdat wij ons grotendeels richten op horecabedrijven", denkt Rob. "Wij zitten op een industrieterrein, dat is heel wat anders dan in het centrum. Onze klanten komen uit alle hoeken van de regio, zoals uit Volkel, Odiliapeel, Mariaheide, maar ook Reek, Schaijk, Beek en Donk enzovoort. Daarnaast komen er nog vele klanten uit Oss en omstreken, omdat wij daar zelf vandaan komen en er nog steeds wonen, vertellen de jubilerende ondernemers."

Internet
Steeds meer mensen ontdekken het gemak van het bestellen via de website. "Vandaar dat de groei van onze winkel nog steeds stijgende is. Vooral op het gebied van barbecue en gourmetschotels zijn wij gespecialiseerd. Alles wordt op ambachtelijke wijze klaargemaakt. Op onze website www.slagerijlaboucherie.nl hebben klanten 24 uur per dag, 7 dagen in de week de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen", legt Nancy uit. De openingsdagen van de winkel zijn maandag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Bestellingen zijn in overleg ook op alle andere dagen af te halen.
De ondernemers verwachten in de toekomst tevens bestellingen aan huis te gaan bezorgen: "Zoals wij dat al doen met onze barbecueschalen. Klanten kunnen ons laten weten wat hun wensen zijn, door middel van een klantonderzoek dat wij momenteel houden. De vragenlijst is te vinden in onze winkel."

Hecht team
Er werken in totaal zeven vaste krachten bij La Boucherie. "Zij zijn allemaal al ruim 12,5 jaar bij ons in dienst, dus dat is wel een teken dat ze het goed naar hun zin hebben", lacht Rob. Verder werken er nog een aantal jongeren. "Wij zijn een heel hecht team. Veel jongeren die hier werkten, waren minstens vijf jaar in dienst. Sommigen hebben inmiddels een andere baan, maar met drukke tijden, bijvoorbeeld rond de kerst, komen ze hier alsnog meehelpen. Dat vinden wij heel erg fijn."

Jubileumactie
Het jubileum van La Boucherie wordt in de maand mei gevierd. "Wij hebben vier actiedagen op 21, 22, 28 en 29 mei. Ons pakket ter waarde van 50 euro kan nu al besteld worden voor 35 euro. Deze pakketten zijn alleen af te halen op onze vier actiedagen. Het pakket, dat verpakt wordt in een leuke La Boucherie-tas, is een combinatie van barbecue- en roerbakproducten. Daarnaast ontvangt u bij aankoop van ons actiepakket een leuk gevulde goodiebag. Wij zien u graag bij La Boucherie.
Bestel het actiepakket voor 35 euro via www.slagerijlaboucherie.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant