Afbeelding

Comediantjes spelen Aladdin en de geest

Kunst en cultuur 56 keer gelezen
UDEN - De buitenproductie “Aladdin en de geest” gaat zaterdag in première in openluchttheater Naat Piek. Deze voorstelling wordt gespeeld door de Jeugdgroep van toneelvereniging Naat Piek. De regie van deze voorstelling is in handen van Ellen Dorland. Het stuk is bewerkt door Bert Cornelis.

[image=307471]

Al vanaf september repeteert deze enthousiaste groep jongeren iedere zondagochtend onder de bezielende leiding van Ellen Dorland. De eerste repetities waren in het binnentheater om vervolgens bij mooi weer naar het buitentheater te verhuizen. Daar begint het echte toneelspelen. Alles is groter, alles moet harder en ook de speelruimte is veel groter. In de afgelopen weken is er door de decorploeg van Naat Piek keihard gewerkt aan de bouw van het fraaie decor. Evenals de kostuumploeg, die er voor gezorgd heeft dat alle spelers er echt Oosters uit zullen gaan zien.
Aladdin, het bekende klassieke verhaal is in een nieuw eigentijds jasje gestoken. Over de wonderlijke avonturen van een jongen in het Oosten met al zijn verrassingen. Een spannend verhaal voor jong en oud. Over het goed en het kwaad, over jaloezie en de kracht van liefde.

De voorstellingen worden gespeeld op: zaterdag 16 mei, aanvang 19:00 uur, zondag 17 mei, aanvang 14:00 uur, zaterdag 23 mei, aanvang 20.15 uur, zondag 24 mei, aanvang 14:00 uur.
Kaartverkoop: via de site voor aanvang aan de kassa van het theater. Entree: online gekochte kaarten acht euro en aan de kassa negen euro.
www.naatpiek.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant