Afbeelding

Rabobank sponsort Volkel in de Wolken

Zakelijk 35 keer gelezen
VOLKEL - Directeur Particulieren en Private Banking van Rabobank Uden/Veghel Mirjam Giesbers heeft woensdag 6 mei samen met voorzitter Evert Oostendorp van Stichting Volkel in de Wolken de sponsorovereenkomst van Volkel in de Wolken Hamilton Airshow getekend. “Door het ondersteunen van evenementen zoals Volkel in de Wolken Hamilton Airshow, onderstrepen wij nogmaals midden in de samenleving te staan.” zegt Mirjam Giesbers, Ze vervolgt: “Rabobank Uden Veghel ondersteunt graag initiatieven waarbij de mogelijke opbrengsten ten goede komen aan de lokale samenleving”.

[image=307495]

Voorzitter Evert Oostendorp is uitermate trots dat de Rabobank zich weer aan het evenement heeft verbonden. “Het is belangrijk om loyale sponsoren te hebben om een evenement als deze überhaupt te kunnen organiseren. En als we dan iets aan middelen overhouden, naast een nodige buffer om slechte jaren op te vangen, is het fijn om iets voor de lokale gemeenschap te kunnen betekenen.”

Mariakapel Volkel
In het verleden is door de Volkelse stichting al veel gedaan voor de gemeenschap. Van sportshirts voor de lokale basisschool en reanimatiepoppen voor de reanimatiecursussen tot een prachtige overkapping op de afscheidsplaats op begraafplaats Volkel en de Mariakapel aan de doorgaande weg door Volkel.

Project X onthulling 31 mei
Allemaal tot stand gekomen door of met medewerking van Stichting Volkel in de Wolken. Ook vele vrijwilligers vanuit de stichting hebben geholpen met realisatie van diverse projecten. Er staat nog een project in de steigers, een project wat op zondag 31 mei tijdens het evenement onthuld zal gaan worden. “We zeggen nog niet wat het is, maar bijzonder is het zeker!” aldus Evert Oostendorp.

Vliegshow van formaat
Met minimaal 35 deelnemers, van de F16 tot de Apache helikopter, van de futuristische Speed Canard tot de Historic Flight van de KNVVL, van de flyby’s van de Catalina en Antonov tot de duizelingwekkende aerobatics kapriolen van piloten uit heel de wereld zoals Frank Versteeg (NL), Mark Jefferies (GB) Francois Rallet (FR) Uwe Schlätker (DL) Steve van Dijck (NZL).

Niet alleen ‘maar’ een vliegshow
Volkel in de Wolken Hamilton heeft naast de geweldige vliegshow, veel meer te bieden aan de bezoekers. Een show met zo’n 150 waanzinnig custom sprayed en custom made auto’s, de Xotic Customs part V, is een evenement binnen het evenement. Acteurs die WO2 naspelen, maar ook Star Wars figuren kom je tegen op het terrein.

Voor meer informatie over het evenement Volkel in de Wolken Hamilton Airshow, bezoek je de website www.volkelindewolken.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant