Afbeelding

Mooie première van Aladdin en de Geest

Kunst en cultuur 67 keer gelezen
UDEN - In het Openluchttheater Naat Piek ging afgelopen zaterdagavond de voorstelling Aladdin en de Geest in première. Ellen Dorland, de regisseur en alle spelers en figuranten van de Comediantjes leverden met Aladdin een mooie prestatie. Een groot aantal bezoekers, jong en oud, genoot in deze rustieke omgeving van een schitterende en sfeervolle opvoering van Aladdin. Een sprookjesachtig Oosters Duizend-en-een-nacht schouwspel met een prachtig decor en kleurrijke kostuums.

[image=307586]

Aladdin, het bekende klassieke verhaal is in een nieuw eigentijds jasje gestoken door Bert Cornelis. Over de wonderlijke avonturen van een jongen in het Oosten met al zijn verrassingen.
In het verhaal van Duizend-en-een-nacht moet Aladdin op zoek naar de betoverde lamp. Wanneer hij vrienden wordt met de geest van deze bijzondere lamp, verandert dit voorgoed zijn leven. Hij kan nu alles wensen wat hij maar wil. Maar brengt de lamp uiteindelijk ook het geluk waar Aladdin zo op hoopt...? Een spannend verhaal voor jong en oud. Over goed en kwaad, over jaloezie en de kracht van liefde.
De voorstellingen worden nog gespeeld op zaterdagavond 23 mei om 20:15 uur. Deze voorstelling zal plaatsvinden bij de invallende duisternis, zodat met de belichting een feeëriek schouwspel kan worden gecreëerd. Ook op zondag 24 mei om 14:00 uur is de voorstelling te zien in Openluchtheater Naat Piek aan de Pnemstraat 1 in Uden.

Kaarten kosten 8 euro via www.naatpiek.nl of 9 euro voor de aanvang aan de kassa van het theater.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant