Afbeelding

De Dijk naar De Pul

Muziek 44 keer gelezen
UDEN | De Dijk, de band, onder leiding van Huub van der Lubbe, komt op donderdag 4 juni wederom naar Uden! Ditmaal zullen ze een concert verzorgen in een vernieuwde Pul. “Naast dat hij er geweldig mooi uit ziet, is de nieuwe foyer ook een stuk ruimer en praktischer van opzet. Vanuit de foyer kijk je nu recht op het podium. Deze betere zichtlijnen zorgen ervoor dat bij uitverkochte concerten iedere bezoeker goed zicht heeft.’ aldus Gijs de Louw, locatieregisseur van De Pul. Kaartverkoop is in volle gang en de helft van de tickets is inmiddels verkocht!

[image=280769]

Win album en vrijkaarten
Kliknieuws/Udens Weekblad mag een gesigneerd album van De Dijk inclusief drie keer 2 vrijkaarten voor het concert op 4 juni in De Pul verloten onder alle lezers! Je maakt kans door het goede antwoord op de volgende vraag Hoe heet de zanger van De Dijk? te mailen naar onder vermelding van De Dijk.

Tickets
Tickets voor De Dijk op donderdag 4 juni kosten in de voorverkoop €27,50 excl. servicekosten en zijn online te bestellen via www.livepul.com. Tevens kunnen tickets gekocht worden in De Pul tijdens showdagen en tijdens openingstijden van het Pul Café op donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 21.00 uur.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant