Afbeelding

Floris van Bommel verrast G-team UDI’19

Sport 97 keer gelezen
UDEN - Floris van Bommel van Van Bommel schoenen kwam dinsdagavond naar het sportpark van UDI’19/Beter Bed om de ondernemers uit Uden en omstreken deelgenoot te maken van het succes achter Van Bommel. Tijdens de drukbezochte ondernemersavond, mede mogelijk gemaakt door Voet&Winkel, vertelde de nuchtere Brabander en creatief brein achter ‘Floris van Bommel’ zijn verhaal waarin de rode draad was: kijk altijd wat je nog meer kunt doen! Een verhaal vol humor, creativiteit, passie en durven te veranderen welke leiden tot succes van het familiebedrijf.

[image=307761]

Als kers op de taart wist Floris van Bommel het G-team te verrassen. De kosten die Voet&Winkel gemaakt heeft om Floris van Bommel te laten spreken op de succesvolle ondernemersavond, heeft Floris geheel ten goede laten komen aan het G-team van UDI’19. Het G-team zal deze zomer afreizen naar Los Angeles om mee te doen aan de Special Olympics! UDI’19 is Floris van Bommel zeer erkentelijk voor deze bijdrage
Jaarlijks organiseert UDI’19 op initiatief van de businessclub de ondernemersavond met bekende en inspirerende sprekers. Alle leden van de business club UDI’19 evenals geheel ondernemend Uden en omstreken is welkom om deze avond bij te wonen. Gisteren zijn zo’n 130 ondernemers aanwezig geweest op deze avond.

[image=307760][image=307762][image=307763]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant