Afbeelding

CSU wint eerste Golden Service Innovatie Award

Zakelijk 80 keer gelezen
UDEN- Schoonmaakbedrijf CSU won 21 mei in het Ampt van Nijkerk de Golden Service Award Innovatie. CSU presenteerde een innovatiecase waarbij schimmel wordt bestreden door de verneveling van probiotica. De jury was enthousiast over de daadwerkelijke waarde die deze innovatie kan toevoegen. Hiermee biedt het een oplossing in onder andere hotels en vakantieparken, een meerwaarde voor een hygiënische, gastvrije onderneming. Naar het oordeel van de jury is de werkwijze bewezen effectief, goed toepasbaar en vernieuwend.

[image=307787]

Op de foto van links naar rechts: Marjolijn Hoogendam, Juryvoorzitter Golden Service Awards, Elke de Jong, Manager Business Development CSU, Arie van der Weiden, Commercieel Directeur Green XL, William Koppers, Operationeel Manager CSU Leisure Services

De bewezen praktijkcase betreft een probioticum verneveld in een ruimte waarmee effectief schimmelkoloniën worden bestreden. De vernieuwende oplossing is succesvol ingezet bij Landal GreenParks De Lommerbergen . Elke de Jong, Manager Business Development bij CSU: “Voorheen was er geen middel om de oorzaak van schimmelvorming aan te pakken en werden alleen de symptomen bestreden. Dit gaf een optisch schoon resultaat, maar diende regelmatig herhaald te worden. Met verneveling in de ruimte brengt CSU goede bacteriën aan die de voedingsbodem voor schimmelbacteriën en gist weghalen. Zo pakken we het probleem bij de bron aan en leveren we een praktische oplossing. We denken mee met opdrachtgevers en zoeken actief naar verbetermogelijkheden voor onze dienstverlening. De inzet van probiotica is daar een goed voorbeeld van.”

Golden Service Awards
De Golden Service Awards bekronen opmerkelijke prestaties in de schoonmaak. De Golden Service Awards zijn een initiatief van Kimberly-Clark Professional. Een onafhankelijke jury beoordeelt de nominaties op basis van criteria. CSU behoorde tot de laatste vijf finalisten die hun innovatiecase presenteerden voor de jury en aanwezigen. Op basis van de presentaties en de eerder ingediende informatie bepaalt de jury van de Golden Service Awards de winnaar.

www.goldenserviceawards.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant