Afbeelding

Vrouwen gezocht die samen willen afvallen

Gezondheid 98 keer gelezen
UDEN – The Energy Factory aan de Energielaan 17 in Uden start maandag 27 januari met een nieuw programma dat vrouwen de kans biedt in groepsverband of individueel af te vallen: Energy 4 life. De fitnessclub is hiervoor op zoek naar vrouwen die met zichzelf en elkaar de strijd willen aangaan tegen overtollige kilo’s.

[image=266672]

Energy 4 Life staat in het teken van een nieuwe start: het begin van een gezond en actief leven. In een periode van twintig weken staan de deelneemsters onder professionele begeleiding van Chèr Schoorl, de eigenaresse van The Energy Factory, en haar collega Sandra van de Geer. Het programma bestaat uit gezonde voeding en regelmatig sporten. De deelneemsters leren in juiste hoeveelheden te eten en gaan fysiek hun grenzen verleggen. Zowel het voedingspatroon als het trainingsschema wordt op maat gemaakt. Ook het mentale aspect komt aan bod. Waarom heeft iemand overgewicht? Wat zijn de valkuilen? “We helpen deelnemers oude leefpatronen te doorbreken zodat er ruimte ontstaat voor een nieuwe manier van leven. Het doel is af te vallen, gezonder en vitaler te gaan leven”, zegt Schoorl.
The Energy Factory biedt vrouwen een plek waar ze zichzelf kunnen zijn. “We werken in een gemoedelijke en persoonlijke sfeer. Je hoeft je niet te schamen voor je overgewicht. We helpen de deelneemsters om het beste uit zichzelf te halen”, zegt Van de Geer. Er wordt getraind in groepsverband. Hierbij ligt de focus op het verbeteren van conditie en het versterken van spieren. Tijdens de trainingen wordt rekening gehouden met conditieniveau en fysieke mogelijkheden. Bovendien komen de deelnemers wekelijks bij elkaar om het gewicht te controleren. Tijdens dit weegmoment wordt de voorgaande week besproken en kunnen de deelneemsters ervaringen uitwisselen. Als extra stimulans worden er tussentijdse doelen gesteld. Wie het beste resultaat behaalt, wordt beloond met bijvoorbeeld een week personal training, een nieuwe sportoutfit of een verwenarrangement. De deelneemster die na twintig weken het meeste is afgevallen, wint de hoofdprijs: een jaar onbeperkt sporten bij The Energy Factory. Dinsdag 21 januari is er een informatieavond. Tijdens deze avond maken deelneemsters kennis met de coaches. Zij geven uitleg over het programma en de verschillende mogelijkheden. Meedoen kan alleen, maar ook samen met een vriendin, collega of familielid. Voor meer informatie en aanmelden kijk op de website: www.energy4life.nl. De uiterste inschrijfdatum is maandag 20 januari.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant