Afbeelding

Thijs Vonk lijsttrekker Jong Uden

Politiek 71 keer gelezen
UDEN - Jong Uden gaat met Thijs Vonk als lijsttrekker op weg naar de komende gemeenteraadsverkiezingen. Sinds 2011 is hij wethouder van de gemeente Uden en heeft onder andere economie, onderwijs, jeugd en volksgezondheid in zijn portefeuille.

[image=266805]

Jong Uden vindt dat het kan terugkijken op een bewogen periode, die voor Uden veel heeft opgeleverd; het nieuwe MultiCenter en de nieuwe school voor het Udens College zijn hier mooie voorbeelden van, zo vindt Thijs Vonk: “Terugblikken is goed, maar ik wil vooral vooruit kijken. Samen met onze jonge groep enthousiaste mensen wil ik ervoor zorgen dat Uden de komende jaren nog sterker wordt en blijft groeien”.
Jong Uden stelt dat het de afgelopen 16 jaar bewezen heeft dat vernieuwing in de politiek werkt: "Ook voor de komende verkiezingen laat Jong Uden veel vernieuwing zien, te beginnen met de kandidaten op de kieslijst."
De komende dagen maakt Jong Uden de top-11 van de kieslijst bekend. Thijs Vonk: “We zien bij de eerste 11 kandidaten een goede mix van nieuwe talenten en ervaren mensen terug."

[image=266838]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant