Afbeelding

FC de Rakt verwelkomt 500ste lid

Sport 29 keer gelezen
UDEN - De 10-jarige Anne van Beek heeft bij FC de Rakt voor een mijlpaal gezorgd. De leerlinge uit groep 7 van de Sint Jozefschool is namelijk het 500e lid van de club. Reden genoeg om haar eens in het zonnetje te zetten. Anne kijkt uit naar haar eerste wedstrijd. "Ik hoop dat ik in de spits sta, want ik vind het leuk om doelpunten te maken."

[image=266796]

Anne kan bijna niet wachten tot haar eerste wedstrijd. "Ik moet nog wel voetbalschoenen kopen. Ik zou het liefst in de spits spelen, want ik houd van doelpunten maken." De eerste trainigen vond de goedlachse Anne zwaar, maar ook erg leuk. "De eerste keer moesten we een rondje om het veld lopen. Daarna zelfs twee rondjes. Maar mijn conditie is nu wel goed."
Na de winterstop mag Anne dan echt aan de bak. Natuurlijk is ze in het zonnetje gezet, want dankzij Anne heeft FC de Rakt de magische grens van 500 leden bereikt. Anne kreeg een tegoedbon van Arts Sportiek, waar ze gratis een echt trainingspak van FC de Rakt mag ophalen. Natuurlijk ontving ze ook de originele FC de Rakt shawl. 'Ja, ik weet wel wat 'Makt dè ge 'm rakt' betekent", lacht Anne.

Lees meer op www.fcderakt.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant