Afbeelding

Veghel Wandelt weer van start

Algemeen 31 keer gelezen
VEGHEL – Veghel Wandelt start het nieuwe wandelseizoen op donderdag 23 januari met een informatieavond. Deze wordt gehouden in De Stapperij.

Veghel Wandelt heeft in Intersport Uden-Veghel een nieuwe sponsor gevonden voor het unieke korenblauwe T-shirt. Eigenaar Willy van Erp verzorgt tijdens de informatieavond een presentatie over wat Intersport voor de Veghelse wandelaars kan betekenen. Verder wordt er teruggeblikt op vorig jaar en vooruitgekeken naar het nieuwe seizoen. Er is informatie over Operatie Market Garden 2014 en een rondvraag met daarin de terugkoppeling van deelnemers op het seizoen 2013 en mogelijke suggesties voor het wandelseizoen 2014. Ná de sluiting hebben deelnemers de mogelijkheid om zich in te schrijven voor het wandelseizoen 2014, inclusief het gebruik maken van de vier ontmoetingsposten tijdens de Vierdaagse van Nijmegen. De kosten bedragen € 12,50 incl. T-shirt en € 8,00 zonder shirt. Elektronisch inschrijven en betalen via de bank is ook mogelijk.
De informatieavond in De Stapperij aan De Bunders 3 in Veghel begint om 19.30 uur. De zaal is open om 19.00 uur. Kijk voor alle informatie op www.veghelwandelt.nl.

[image=251602]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant