Afbeelding

LTC sluit jubileumjaar af

Sport 32 keer gelezen
UDEN – Tennisvereniging LTC Uden heeft afgelopen zondag op haar nieuwjaarsreceptie afscheid genomen van voorzitter Jacques Bonnier en Peter van Klaveren (1960) aangewezen als zijn opvolger. Ook penningmeester Twan Raaijmakers nm afscheid. Hij wordt opgevolgd door Eric den Dekker (1965). LTC-vrijwilliger Leo Stakenburg is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

[image=266966]

Volgens Han Galema,bestuurslid van LTC, is de receptie zeer geslaagd verlopen. “We hebben afgelopen zondag het veertigjarige jubileumjaar van onze club gepast kunnen afsluiten. Er kwamen zo’n tweehonderd (oud) leden, vrijwilligers en sponsoren langs. Een mooie opkomst. We hebben het nieuwe meerjarenbeleid gepresenteerd en het bestuur vernieuwd.”
Een speerpunt van dat nieuwe beleid is dat er nog meer geluisterd wordt naar initiatieven
van LTC-leden, jong en oud. “Zo willen we het maximale uit de club halen. Een voorbeeld van zo’n initiatief is het jeugdtoernooi voor leden tussen de 18 en 35 jaar. Dat is met succes uitgevoerd en wordt een blijvertje.”
Ook onderneemt de club nieuwe initiatieven voor haar sponsoren. “Naamsvermelding is leuk, maar we kunnen ook op andere manieren iets terugdoen. Zo willen we aan de leden van de Rabobank een tennisclinic geven. Ook heeft het Wijnhuis Uden hier een leuke proeverij georganiseerd. “ De activiteitenkalender is al goed gevuld. “Er staat iedere week wel iets gepland. Denk aan het Ace Toernooi in augustus, de districtscompetitie waar negentig leden van ons aan meedoen, het bridge-tennisnoernooi en een kidsdag.”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant