Afbeelding

Het Oneindige Verhaal in Naat Piek

Kunst en cultuur 7 keer gelezen
UDEN – De Jongerengroep van toneelvereniging Naat Piek speelde afgelopen weekend de voorstelling Het Oneindige verhaal (The Neverending Story) onder de bezielende leiding van Erik Krabbenborg.

[image=267086]

In een overvol theater genoten de toeschouwers van een schitterende voorstelling, met ingetogen spel van alle spelers, kleurrijke kostuums, mooie lichteffecten, die het geheel een feeërieke uitstraling gaven. De Jongerengroep bestaat uit 14 spelers tussen de 15 en 18 jaar, die allen zeer gemotiveerd aan deze uitzonderlijke toneelbewerking hebben meegewerkt.
Het Oneindige verhaal gaat over Bastiaan Balthazar Boeckx die op de vlucht voor een stel pestkoppen de kleine antiekwinkel van Karl Konrad Koriander binnen rent. Meneer Koriander leest op dat moment een boek Het Oneindige Verhaal. Het boek heeft zo’n aantrekkingskracht op Bastiaan dat hij dit steelt …

De voorstellingen is nog te zien op zaterdag om 20.15 uur en zondag om zondag om 14:00 uur in het Binnentheater Naat Piek aan de Pnemstraat 1 in Uden. De entree is 8 euro. Meer info: www.naatpiek.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant