Afbeelding

Jan Smit op Valentijnsdag in Markant

Muziek 178 keer gelezen
UDEN - Jan Smit bekend van onder andere ‘Ik zing dit lied voor jou alleen’, ‘Als de morgen is gekomen’ en ‘Niemand zo trots als wij’ komt naar Uden! Op Valentijnsdag geeft Jan Smit samen met zijn band een concert in de evenementenzaal van Markant Uden.

[image=267375]

Als tienjarig jongetje scoorde Jan Smit met ‘Ik zing dit lied voor jou alleen’ zijn eerste nummer één notering in de Nederlandse Hitlijst. "In Duitsland stond ik avond na avond in enorme hallen op te treden, zo’n beetje mijn hele puberteit lang. Ik heb er geleerd te entertainen. Mijn muzikale basis werd daar gelegd", aldus Jan Smit. Eenmaal thuis wisselden de topnoteringen elkaar in rap tempo af. De Volendammer kan terugkijken op een zeer glansrijke carrière. Muziek blijft zijn leven. Hij verlangt altijd naar de zaal die uit zijn dak gaat. "Dat gaat natuurlijk helemaal goedkomen in de evenementenzaal van Markant Uden."

Verras je Valentijn
Vrijdag 14 februari is het weer Valentijnsdag, maar wat moet je je Valentijn dit jaar cadeau doen? Markant Uden heeft hier een oplossing voor: bij het Informatiepunt van Markant Uden kun je de tickets leuk laten inpakken. Dé verrassing voor je Valentijn, samen naar Jan Smit in Markant Uden.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant