Afbeelding

Markant zondag vol met Udens talent

Muziek 18 keer gelezen
UDEN - Er is bijna een vol jaar aan voorafgegaan, sinds het ontstaan van het idee en de daarop volgende besprekingen en voor bereidingen, maar 26 januari is het zover. Markant Uden heel de middag vol met Udens talent onder de noemer ‘Uden laat van zich horen’.

[image=264062]

Het initiatief is ontstaan bij vier muzikale dames en vond gehoor bij Maarten Prinssen van Markant Uden. “Het plan was om alle Udens talent de kans te geven om eens in ons eigen theater op de planken te staan.” De dames zijn aan de slag gegaan en in prettige samenwerking met Markant mag het resultaat er zijn. “De animo om mee te doen was groot, want wie wil deze kans laten lopen?”
Markant trilt zondag van Muzikaal Udens talent, in totaal bijna 700 deelnemers. Vanaf 12.00 tot 18.00 uur zijn tal van muziekgenres te beluisteren in vier verschillende zalen. De theaterzaal, de evenementenhal en twee foyers swingen van muziek. Voor veel Udenaren is dit de eerste keer dat ze op een groot bekend podium staan en familie en vrienden de kans krijgen om hen te beluisteren.
Pop, klassiek, harmonie, senioren, Nederlandstalig, barbershop, solisten, piano, djembé en veel meer, het is allemaal deze middag te horen in Markant. Op de monitoren in Markant is het schema van die middag te zien dat ook is te vinden op de website van Markant Uden. De Markante tante is aanwezig in de grote foyer om de kleintjes te vermaken. Ouders kunnen dus met een gerust hart gaan luisteren. De entree is gratis dus iedereen kan zo binnenlopen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant