Afbeelding

Elftal Jong Uden gemiddeld 27 jaar

Politiek 44 keer gelezen
UDEN - Jong Uden presenteert de eerste elf kandidaten van de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2014-2018. In de juiste volgorde: Thijs Vonk, Ramona Sour, Karin Schiffer, Gijs van Heeswijk, Job van Lanen, Stan Willems, Ilse Brugmans, Jasper Ketting Olivier, Guulke van de Locht, Michelle Walk en Niek van Lanen.

[image=267502]

Met een gemiddelde leeftijd van 27 jaar staat er een team van 11 mensen te trappelen om samen voor Uden aan de slag te gaan. "We ondervinden dat het ontzettend goed gaat met Uden en we zetten er met z'n allen flink de schouders onder om de groei die in gang gezet is vast te houden", aldus lijsttrekker Thijs Vonk.
Jong Uden laat de komende periode uiteraard veel aandacht naar de jeugd en jongeren uitgaan. "Investeren in onderwijsvoorzieningen om de kwaliteit van het onderwijs hoog te houden. Ook het vrijetijdsdomein en gastvrijheid krijgt veel aandacht. We blijven het winkelcentrum verder versterken. Verder is goede zorg voor zowel de jeugd als voor ouderen van wezenlijk belang en moet vooral dichtbij de mensen georganiseerd worden."

Binnenkort is het volledige verkiezingsprogramma te vinden op www.jonguden.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant