Afbeelding

Open Dag op Udens College

Onderwijs 76 keer gelezen
UDEN - Ruim 900 ouders van leerlingen in groep 8 waren de afgelopen week te gast op de informatie avonden op het Udens College. Het echte sfeer proeven kan zaterdag vanaf 10.30 uur tijdens de Open Dag. Dan halen docenten en leerlingen alles uit de kast om bezoekers een indruk te geven van wat het Udens College in huis heeft.

[image=165318]

Tijdens de informatie avonden was er veel belangstelling voor het mentoraat, de begeleiding en voor de extra’s die het Udens College te bieden heeft, zoals het gymnasium en vwo plus, vmbo T-excellent (gericht op doorstroom naar havo) en de vmbo themaklassen BOB, ART en TEC.
Beide locaties, het vmbo op Kleinveld en het havo vwo aan Schepenhoek, gaven via een filmpje een indruk van een (school)dag van een brugklasser. “Het lijkt mij een warme school, met een goede organisatie”, was de indruk van een van de bezoekende ouders.
Maar het belangrijkste is dat de aanstaande brugklassers zich thuis voelen op de school. Zij hebben dat al kunnen uitproberen tijdens de Active Day op het vmbo en de kennismakingsdag van vorige week, met als klap op de vuurpijl de Open Dag van zaterdag.
Naast alle activiteiten door de hele school heen, laten filmpjes op verschillende plaatsen dan zien hoe het er aan toe gaat op een normale schooldag. Verder is er een ‘live’ Twitter-conversatie om te laten weten wat er waar gaande is en wat bezoekers vinden van de Open Dag. Na afloop zijn er impressies te vinden op Facebook, Instagram en op de website. Daar wordt ook informatie opgenomen over het aanmelden van nieuwe leerlingen.

[image=126871]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant