Afbeelding

D66: ‘Samen kan zoveel meer’

Politiek 40 keer gelezen
UDEN - D66 presenteert haar verkiezingsprogramma 2014 – 2018 met als titel ‘Samen kan zoveel meer’. Lijsttrekker Frank Kersten: “dat samen zoveel meer kan, blijkt uit diverse burgerinitiatieven zoals Udenaar de Toekomst, EnergieUden en Maasthorstboeren. Waar de gemeente daarin kan faciliteren, moet zij dat doen.”

[image=265376]

Speerpunten in het verkiezingsprogramma zijn onder andere het stimuleren van energiebesparende maatregelen voor inwoners en bedrijven, meer werk gunnen aan het lokale bedrijfsleven, meer ruimte bieden aan ondernemers in bestemmingsplannen, het voor mantelzorgers makkelijker maken aan te bouwen en te verbouwen, meer grondgebonden betaalbare seniorenwoningen, het beter benutten van leegstand voor jongerenhuisvesting, één centrumorganisatie met één verantwoordelijke wethouder en meer bussen tussen Uden en de studentensteden.
Kersten: “Wij zijn de partij die zich sterk maakt voor een overheid die zich dienstbaar opstelt aan burger en ondernemer. De ambtenaar komt naar de burger en het bedrijf toe en niet andersom”. De thema’s in het programma zijn duurzame economie, ondernemerschap, onderwijs en werk, wonen en zorg, cultuur en sport en gemeentelijke organisatie en politiek.

Het verkiezingsprogramma 2014 – 2018 “Samen kan zoveel meer” staat vanaf vrijdag 31 januari op Facebook van D66 Uden: www.facebook.com/D66Uden op de website www.d66uden-veghel.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant