Afbeelding

Open dag verbouwde kantoor Area

Wonen 76 keer gelezen
UDEN – Area is onlangs terugverhuisd naar haar vertrouwde locatie aan de Leeuweriksweg 12 in Uden. De wooncorporatie wil iedereen de gelegenheid geven om het verbouwde kantoor te bezichtigen. Zaterdag houdt ze een ‘Open dag’ van 12.00 tot 16.00 uur.

[image=267818]

Jan van Vucht, directeur Area hoopt op een grote opkomst. “Area is continu bezig met het verbeteren van haar dienstverlening. De intrek in dit nieuwe pand is weer een volgende stap in de modernisering die we aan het invoeren zijn. Het kantoor staat net als Area midden in de samenleving.” Door de nieuwe indeling, het gebruik van natuurlijke materialen en de omliggende tuin is het pand open en transparant. Van Vucht vindt dat de medewerkers hebben een inspirerende werkplek hebben gekregen. “Hier kunnen we onze huurders en woningzoekenden beter van dienst zijn.”
De nieuwe werkomgeving is wel even wennen voor iedereen. Oók voor de directeur. “We zijn na de verhuizing overgestapt naar het nieuwe werken, het zogenaamde ‘Areanders werken’. Hierdoor heeft bijvoorbeeld niemand meer een vaste werkplek. Ook ik niet!”

[image=267819]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant