Afbeelding

Indigo Brabant opent in Uden

Gezondheid 286 keer gelezen
UDEN - Indigo Brabant opende afgelopen vrijdag haar deuren aan de Nieuwe Markt 3 in Uden. Vanuit deze locatie biedt Indigo Brabant behandeling aan in de Basis GGZ voor de regio Oost-Brabant.

[image=267976]

De behandeling in de Basis GGZ sluit aan bij de recente ontwikkelingen in de geestelijke gezondheidszorg. Sinds januari bestaat de geestelijke gezondheidszorg uit de Basis GGZ en de Specialistische GGZ. De hulp van Indigo Brabant is direct en dichtbij, gemakkelijk bereikbaar voor wie dat nodig heeft. Voor de behandeling doet Indigo Brabant dit samen met andere zorgverleners, met name huisartsen. Naast het bieden van mentale ondersteuning, werkt Indigo Brabant nauw samen met gemeenten in de regio Oost-Brabant om psychische klachten te voorkomen. Dit soort preventieactiviteiten biedt Indigo Brabant bijvoorbeeld voor kinderen die in moeilijke situaties opgroeien, zoals wanneer de ouders een psychische stoornis hebben. Door adequate, tijdige hulp kunnen deze kinderen zich goed ontwikkelen.
Ten slotte geeft Indigo Brabant advies aan hulpverleners en scholen in de regio Oost-Brabant over hoe het beste kan worden omgegaan met mensen met psychische problemen.
Indigo Brabant is een franchise organisatie van Indigo, een initiatief van verschillende GGZ instellingen in Nederland.
Kijk voor meer informatie op: www.indigo.nl/brabant
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant