Afbeelding

Wethouders in de warme trui

Opmerkelijk 6 keer gelezen
UDEN - De verwarming een graadje lager en een warme trui aan, als iedereen het zou doen, zou dat een heleboel energiewinst opleveren. Zover is het nog lang niet, maar vandaag is het Warme Truiendag en krijgt het idee wel vorm, bijvoorbeeld in de bestuurskamer van het gemeentehuis. De wethouders en de secretaris vergaderden vrijdagochtend in de warme trui over hoe ze Uden nóg duurzamer kunnen maken.

[image=268145]

Het goede voorbeeld van de warme trui, wilden de wethouders overigens alleen binnen doen. Een echt statement maken, een lintje doorknippen gekleed in een trui, dat vinden ze nog een stap te ver. "Dat zou niet gewaardeerd worden", weet wethouder Overmans. "Maar een colbert is natuurlijk ook lekker warm."
Secretaris Jeroen Smarius was vanmorgen wél in trui bij een overleg verschenen met ondernemers. "Maar wethouder Peerenboom was erbij en die had een pak aan."
Wethouder Peerenboom vergaderde niet mee met de overige wethouders. Hij werd, in pak, geïnterviewd door BNN over social media en vertrok even later in de auto naar Amsterdam, voor nog meer opnames met posters. Vanavond om 19.55 uur worden die uitgezonden.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant