Afbeelding

‘Hét rockfeest van het Zuiden’ in Mariaheide

Muziek 26 keer gelezen
MARIAHEIDE – “De 21e editie, het Monster is volwassen geworden en uitgegroeid tot hét rockfeest van het Zuiden”, vertelt festivaldirecteur Hans van Hoof enthousiast. Morgen (zaterdag) staat Mariaheide weer in het teken van Monster of Mariaheide met twintig acts op drie podia.

[image=268716]

De in het oog springende namen dit jaar zijn volgens de festivaldirecteur de beste U2 tribute van Europa: Crystal Dream, de Led Zeppelin tribute Physical Grafitti en de Belgische acts Psycho44 en Raketkanon. Maar er zijn ook optredens uit Nederland: punkrocker Tim Vantol en The Deaf. Verder tipt Van Hoof Hawk Eyes, onlangs stonden ze nog in de Ziggo Dome als support van SOAD, dit weekend staan ze op MOMfest. Niet te vergeten, tijdens de afterparty kan iedereen zelf zijn of haar zangkunsten laten horen met de Punk Rock Heavy Metal Karaoke Band.
Het volledige programma staat op: www.monstersofmariaheide.com, hier kunnen ook nog kaarten bemachtigd worden. Het festival gaat om 13.30 uur van start aan de Bolst 1 in Erp.
Ook bij Café D’n Brouwer in Mariaheide, Judith Hubers goudsmid in Uden, Café de Zwaan in Dinther, UITpunt Veghel, Guitaar-King in Boekel en CD Kiosk in Oss zijn kaarten te koop. In de voorverkoop kosten tickets € 25,-. Aan de kassa € 30,-. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis binnen tot uiterlijk 19.00 uur en onder begeleiding van minstens 1 volwassene. (foto's: Jerry Immers)

[image=268717]

[image=268718]

[image=268719]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant