Afbeelding

Halfvastenfeesten worden knotsgek

Muziek 9 keer gelezen
ZEELAND - De Halfvastenfeesten vinden 28, 29 en 30 maart weer plaats in Zeeland. Het evenement groeit de laatste jaren flink en ook nu belooft het – gezien de voortvarende kaartverkoop – weer een enorme happening te worden. Verdeeld over maar liefst 5 verschillende area’s treedt een breed scala aan artiesten op met, voor het brede publiek, absolute toppers als Waylon, Di-rect, Van Velzen en Nielson. Maar ook Heavylight toont zijn kunsten op de Heineken Mainstage.

[image=260019]

Ook de dance –en hardstyle liefhebbers komen uiteraard goed aan hun trekken. Wat te denken van Skitzofrenix, Zatox, Adaro, Lucien Foort, Vato Gonzalez, Ran-D, Endymion en good old Mental Theo en Paul Elstak. Naast deze inmiddels bekende dj’s zijn er dit jaar enkele plaatsjes vrijgehouden voor aanstormend talent. Deze hebben meegedaan aan de DJ Contest maar de winnaars zijn nog niet bekend. En ook de dames zijn goed vertegenwoordigd dit jaar; eindelijk! Ben je niet zo van deze stampende beats dan kun je uiteraard je hart nog ophalen bij Nederlandstalig talent zoals Django Wagner of Mick Harren.

Crazy World of Fantasy
Nieuw dit jaar bij de Halfvastenfeesten, is de Crazy World of Fantasy. Niks is hier te gek! Het is gek, het is apart, het is fun, het is plezier; kortom alles wat je wilt als bezoeker van het eerste festival van het seizoen. Uiteraard is deze area op zijn gekst aangekleed. Etalagepoppen in de lucht, misschien wel zwevende roze olifantjes, een winkeltje met gekke, grappige én goedkope gadgets en als klap op de vuurpijl een heus ijsberen orkest
Knotsgekke optredens maar ook kanjers als Paul Elstak en De Kraaien zijn hier te bewonderen. Daarnaast staan er nog verschillende surprise acts gepland maar wie dat worden verklapt de organisatie nog niet.

‘Foute Uur’
Op vrijdag 28 maart wordt knotsgek begonnen met de dj’s van Q-Music en hun foute uur. Een uur lang dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste foute hits die stiekem eigenlijk best goed zijn. Een absolute sfeer- én gangmaker op elk evenement! Want of het thema nou Fout, Carnaval, Après-ski, 80’s & 90’s, Dance Classics, Disco of Kerst is… Het Foute Uur is altijd op z’n plek en gegarandeerd een doorslaand succes. Bezoekers kunnen de totale controle over Het Foute Uur hebben! Stel van te voren een lijst samen en de Q-DJ zal deze op onnavolgbare wijze door de speakers laten knallen. Enne... heel hard meezingen met Het Foute Uur mag. There are no limits! Stuur je eigen lijst naar info@halfvastenfeesten.nl onder vermelding van “Foute Uur” en wie weet wordt jouw lijst gedraaid.

Nadere informatie is te vinden op www.halfvastenfeesten.nl Volg ook op Twitter @halfvasten, Facebook www.facebook.com/halfvastenfeesten of bekijk eens het YouTube kanaal www.youtube.com/user/halfvastenfeesten

[image=193610]

[image=238518]

[image=152785]

[image=238509]

[image=238519]

[image=116672]

[image=238498]

[image=238587]

[image=238503]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant