Afbeelding

EkoPlaza-lunch voor Marimba

Sport 92 keer gelezen
UDEN - Tijdens de EkoPlaza Keienloop die op zondag 8 september 2013 plaatsvond bij De Keien Atletiek in Uden wonnen de leerlingen van basisschool Marimba de Scholierenloop. Alle leerlingen van deze basisschool kregen een mooie prijs: een verzorgde lunch van hoofdsponsor EkoPlaza op school. Gisteren was het zover.

[image=270737]

Voor de kleuters van Marimba stond donderdag al een ontbijt klaar op school, omdat zij vrijdag vrij zouden zijn. De rest van de klassen kreeg gisteren een lunch met allerlei producten van EkoPlaza, zoals broodjes, jus d'orange, vleeswaren, chocoladepasta en jam. 190 kinderen genoten ervan. "En omdat iedereen carnavalskleding aanhad, heerste er een extra feestelijke sfeer", zei leerkracht Roel Wasmoeth. "Het was allemaal perfect geregeld en iedereen was blij met deze mooie prijs die we hebben gewonnen bij de Scholierenloop."
Ook dit jaar wordt weer een EkoPlaza Keienloop georganiseerd op zondag 14 september. Die dag staan een wandeltocht, een loopwedstrijd voor recreanten, een Business Run én een scholierenloop op het programma.

[image=270736]


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant