Afbeelding

Pop-up stores in centrum Cuijk

Onderwijs 150 keer gelezen
CUIJK – Zeventien vierdejaarsstudenten van ROC de Leijgraaf openen aanstaande zaterdag de deuren van twee pop-up stores in het centrum van Cuijk. Met zeventien lokale ondernemers werken ze samen aan zeventien verschillende activiteiten.

[image=275088]

Wat we kunnen verwachten, legt Lycia Vens uit: “Modellen zullen de nieuwste mode showen op de catwalk, we hebben live muziek, allerlei lekkere hapjes en drankjes, er worden boeken verkocht en we hebben een spectaculaire loterij. De hoofdprijs is namelijk een verblijf van een week in Portugal.” De leerlingen regelen alles zelf. “Hiervoor hebben we vijf werkgroepen: projectmanagement, financieel, promotioneel, logistiek en food & beverage”, somt Vens op.

Eindexamenproject
Rolf Asbroek begeleidt dit eindexamenproject. “Voor de studenten Horeca Ondernemer/Manager is dit een geweldig leerproces geweest. Zo’n project benaderd toch als beste de realiteit. Daarnaast zijn we erg blij met de reacties van Cuijkse ondernemers. Velen reageerden erg enthousiast. Zo’n evenement betekent natuurlijk weer een boost voor het centrum”, aldus de trotse docent.
De opbrengst van het Passion Project gaat naar de Cuijkse Stichting Passion for People, die een ziekenhuis in het Afrikaanse Malawi steunt. De studente vertelt waarom voor dit doel is gekozen. “Toen de initiatiefnemer van dit project zijn verhaal deed, was iedereen stil. Iedere euro die we verdienen, komt op de plek waar ie nodig is.”
Het Passion Project vindt op zaterdag 15 maart plaats bij Café Delamoon (Grotestraat 7) en het pand van Reguoin (Tuigleerstraatje 15) in Cuijk. Iedereen is van 10.00 tot 17.00 uur welkom. Toegang is gratis.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant