Afbeelding

Opbrengst 900 euro voor kinderafdeling

Sport 9 keer gelezen
UDEN - De spinningmiddag van VVD-Leefbaar Uden en BodyVision was gisteren een groot succes. De hele middag is er volop gefietst voor de kinderafdeling van ziekenhuis Bernhoven. De opbrengst voor dit goede doel is 900 euro.

[image=274981]

Tijdens de vier uur durende spinningmarathon waren er mensen die 1, 2 of zelfs 4 uur fietsten. Ook de kandidaten van VVD-Leefbaar Uden fietsten mee. Buiten was een terras ingericht, waar het door het mooie weer goed toeven was. Voor het goede doel was er ook ‘perencake' te koop.
Kandidaat van VVD-Leefbaar Uden en eigenaresse van BodyVision Anne Marie Kamp: “Het was een topmiddag. Een hoge opkomst van deelnemers en kijkers. Een flinke sportieve inspanning en een hele gezellige ontspanning.”
Lijsttrekker René Peerenboom van VVD-Leefbaar Uden spinde ook mee: “Het is ook wel lekker om midden in de drukke campagnetijd zo even samen te ontspannen. Belangrijkste is wel de mooie opbrengst van 900 euro. Binnenkort wordt de opbrengst aan ziekenhuis Bernhoven overhandigd. Het is om het verblijf van kinderen in het ziekenhuis aangenamer te maken.

[image=274982]

[image=274983]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant