Afbeelding

Opbouw Halfvastenfeesten gestart

Muziek 4 keer gelezen
ZEELAND - Het duurt nog tot 28 maart voor de Halfvastenfeesten in Zeeland losbarsten, maar de organisatie is nu al begonnen met de opbouw van het festivalterrein aan de Reekseweg. De lange voorbereidingstijd is nodig, want de totale oppervlakte van het terrein bedraagt 11.000 m2.

[image=275020]

De eerste werkzaamheden verlopen voorspoedig, maar er is nog een hoop werk aan de winkel. “Op 28 maart zal weer een grandioos festivalterrein zijn verrezen waar het festivalseizoen écht van start kan gaan”, zeggen de organisatoren.
Op het terrein van de Halfvastententen komen vijf grote tenten. Naast de enorme plaza-tent, worden er vier kleinere tenten geplaatst. Net als vorig jaar zijn alle faciliteiten, zoals de garderobe en het cateringgedeelte, overdekt. Buiten de tenten is een kermis te vinden, waar de jeugd zeker op zondag hun hart kunnen ophalen.

Kaarten
Meer informatie over het festivalprogramma en de kaartverkoop is te vinden op www.halfvastenfeesten.nl. Het festival is te volgen via Twitter (@Halfvasten), Facebook (www.facebook.com/halfvastenfeesten) en YouTube (www.youtube.com/halfvastenfeesten).
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant