Afbeelding

Fantasierijke workshop bij Jan Cunen

Kunst en cultuur 37 keer gelezen
OSS – De Museumkidsdag vindt woensdag 2 april plaats. Honderd musea in heel Nederland houden op deze dag bijzondere activiteiten. Zo ook Museum Jan Cunen in Oss.

[image=275218]

Kinderen kunnen van 14.00 tot 15.30 uur terecht voor de kinderworkshop ‘Aan tafel!’. Dit is een fantasierijke, creatieve workshop voor kinderen in de leeftijd van vier tot en met acht jaar oud. In de workshop spelen kinderen een zoekspel en schilderen ze hun eigen tafel, die ze eveneens aankleden. De vraag aan de kinderen is hoe zij een tafel dekken. In deze workshop geven ze daarop een eigen manier invulling aan. In de trouwzaal van het museum is tevens de wandschildering ‘Pizzeria Vasari’ van Gijs Frieling te zien. Frieling schilderde hierop zijn helden uit de kunstgeschiedenis. Ook is er een braderie te zien met tafels waar van alles op ligt.

Aanmelden
Deelname aan de workshop kost 5 euro, de entree tot het museum is gratis (tot achttien jaar). Aanmelden kan via mail: of bel: (0412) 62 93 28. Er kunnen maximaal 25 kinderen deelnemen. www.museumjancunen.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant