Afbeelding

Bierens verzorgt masterclass en concert

Muziek 36 keer gelezen
VEGHEL – Sopraan Wilma Bierens verzorgt samen met studenten Pien van Gerven (sopraan), Veerle Sanders (sopraan) en Freek Heuvelmans (bariton) een masterclass op zondag 30 maart. Ze worden begeleid door Koos van den Brekel op piano.

[image=276275]

Het is de eerste keer dat Justitia Concerten Veghel een masterclass organiseert. Pien, Veerle en Freek zijn drie getalenteerde studenten van het Fontys Conservatorium Tilburg die al muzikale sporen in de wereld van de klassieke zang en de musical hebben achtergelaten. Voor de pauze gaat Wilma Bierens, sopraan en zangdocente, met elk van de deelnemers individueel muzikaal aan de slag. Na de pauze geven de deelnemers een afwisselend concert met onder andere het ‘Bloemenduet’ uit Lakmé, ‘If I were a rich man’ uit Anatevka en twee nummers uit The Sound of Music.
Toegangsprijs voor deze Masterclass op zondag 30 maart is € 17,50 inclusief consumpties, jongeren tot en met 21 jaar betalen € 10,- aan de kassa. Het concert begint om 20.15 uur in de Protestantse Kerk in Veghel. Toegangskaarten reserveren kan via (0413) 38 09 30 of te koop via www.justitiaconcertenveghel.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant