Afbeelding

Concert voor Zeelandse gedecoreerden

Muziek 41 keer gelezen
ZEELAND – Harmonie Zeelandia houdt op 25 april het concert 'Chanson Royale'. Zeelanders die tijdens Koningsdag een lintje ontvangen, zijn eregasten tijdens het concert in Het Witte Huis.

[image=278034]

Vorig jaar bracht Zeelandia voor het eerst een serenade aan onderscheiden Zeelanders. Het thema was toen ‘Royal & Jazz’, dit jaar is gekozen voor een avond gehuld in Franse sferen: “Niets wordt aan het toeval overgelaten om het publiek zich in Parijs te laten wanen. De zaal van Het Witte Huis wordt in Franse sferen gebracht en de bezoekers kunnen genieten van Franse wijnen, Franse versnaperingen, maar bovenal prachtige Franstalige muziek.”
Zeelandia krijgt tijdens de bijzondere avond versterking van Micheline van Hautem. De van oorsprong Vlaamse zangeres is internationaal bekend. Ze trad eerder op in onder meer New York, Edinburgh en het Amsterdamse concertgebouw.

Witte Huis
Vorig jaar werd het concert op het Morgenzonterrein gehouden, maar omdat daar gebouwd wordt aan het Kindcentrum, isde harmonie uitgeweken naar een andere locatie: “Met Het Witte Huis als nieuwe locatie zullen we meer mensen kunnen verwelkomen dan vorig jaar", stelt de harmonie.
Kaarten voor het concert zijn voor 7,50 euro verkrijgbaar bij C1000, Tonny Willemsen en Van de Walle Wellness.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant