Afbeelding

Lezing Elle van Rijn in bieb

Kunst en cultuur 19 keer gelezen
UDEN – De in Uden en Odiliapeel geboren en getogen schrijfster, columniste en actrice Elle van Rijn geeft dinsdag 20 mei om 20.00 uur in het leescafé van de bieb op uitnodiging van Boekhandel Bert van der Heijden en de bibliotheek een lezing over haar nieuwe boek: ‘Overnight Millionaire’.

[image=135293]

In haar nieuwe roman gaat het verhaal over Jerry die bij zijn moeder opgroeit tot zij plotseling ernstig ziek wordt en hij bij zijn vader moet gaan wonen. Hij wordt er gekleineerd en mishandeld. Een lange en troosteloze weg langs stiefmoeders, opvanghuizen, pleeggezinnen en internaten volgt. Jerry komt in het criminele circuit terecht en zijn leven wordt een vicieuze cirkel van misdaad en geweld. Tot hij hoort dat zijn vader niet zijn echte vader is en ontdekt dat zijn biologische vader mogelijk Alfred Winkler heet, een zakenman die miljoenen heeft nagelaten. Jerry zet alles op alles om via DNA-onderzoek vast te laten stellen dat hij Winklers zoon is. Krijgt hij de kans zich te ontworstelen aan zijn lot?

Actrice
Elle van Rijn (1967) is bekend als schrijfster, columniste en actrice. Haar romans werden zonder uitzondering lovend ontvangen. Na haar debuut De tragische geschiedenis van mijn succes (2006), verschenen De hartbewaakster (2008), Het vergeten gezicht (2010) en De dag waarop ik Johannes Klein doodreed (2011).

Kaarten kosten 5 euro voor leden, 7 euro voor niet-leden en zijn te koop bij Bert van der Heijden, bibliotheek Uden en via www.bibliotheekuden.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant