Afbeelding

KWH-Huurlabel voor Area

Wonen 227 keer gelezen
UDEN/VEGHEL - Area heeft uit handen van André Kamphuis het KWH (Kwaliteitscentrum Woondiensten Huursector) Huurlabel ontvangen. De toekenning van dit kwaliteitskeurmerk voor woningcorporaties is het gevolg van metingen naar de waardering van huurders over de dienstverlening van Area.

[image=280610]

Het KWH-Huurlabel beslaat alle woondiensten die Area biedt. Hiervoor zijn kwaliteitseisen opgesteld. Deze zijn gebaseerd op mate van vriendelijkheid, geduld, tijdigheid, fatsoenlijkheid, duidelijkheid, redelijkheid, respect en aanspreekbaarheid. KWH beoordeelt via metingen of de corporatie voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen. Via vragenlijsten hebben huurders hun mening kunnen geven. Ook kreeg Area bezoek van zogenaamde Mystery Guests en werden zaken zoals de informatievoorziening, telefonische bereikbaarheid en afhandeling van klachten onderzocht.

Rapportcijfer
Uit het onderzoek zijn rapportcijfers gekomen. Zijn de cijfers voor ieder onderdeel een 7 of hoger, dan verdient de corporatie het keurmerk KWH-Huurlabel. Area kreeg een gemiddelde van 7,6. KWH doet jaarlijks onderzoek en beoordeelt of Area het keurmerk mag behouden.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant