Afbeelding

Free Beer op Knipoog pure rock festival

Muziek 4 keer gelezen
BOEKEL - Het festivalterrein achter café Salut aan de Julianastraat 7 te Boekel is zaterdag 7 juni, weer the place to be voor liefhebbers van rockmuziek. Tijdens de tiende editie van Knipoog pure rock maken, verdeeld over twee podia, liefst twaalf rockbands hun opwachting.

[image=180064]

Er wordt op het buitenpodium om 14.00 gestart met The Pretty Faces een alternatieve rockband met vier zeer ervaren muzikanten uit deze regio. RAW is een nieuwe band met ook bekende gezichten uit het rock circuit . Zeer stevige rockcovers worden op een energieke manier gebracht op het binnenpodium.
Note to Amy timmert al wat langer aan de weg en verrassen het publiek zeker. Bang Bang Bazooka is 25 years of Rock and Roll from Eindhoven rockcity. Het Utrechtse Baby Face Nelson weet met uptempo Rock and Billy wat feesten is. Helldriver bestijgt het binnenpodium met hun onvervalste rauwe smerige eigen rockers. De drie muzikanten van Free Beer gaan de jongste muzikanten ooit op Knipoog worden. De nieuwste rocksensatie van Nederland the Pheromones, in no time met hun nummer Stronger op vele podia met een super set!
Als jonge rockers raakte Black Bone via Stoepslag en Knipoog bekent met Boekel. De afterparty wordt verzorgd door Twenty Sicks. Alom bekende nummers uit de hitlijsten van de afgelopen 50 jaar worden in een Rock and Roll jasje gestoken en krijgen een totaal ander karakter.
Buiten zijn er twee rockfeesten als afsluiting. Als eerste Navarone met een combinatie van soulvolle 70’s rock, grunge en psychedelica, dit alles verpakt in een hedendaags jasje. Als knaller Prinz Klauz met hun heerlijke rockcovers voorzien van een eigen vette jus. Van de jaren 70 tot nu alles gaat de revue passeren.

De voorverkoop is bij Guitar King Boekel, en cafe Salut Boekel. De kaarten kosten in de vvk € 15,- en aan de dagkassa € 20,- Alle info staat op www.knipoogpurerock.nl, waar je ook kaartjes online kunt bestellen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant