Afbeelding

Volleybalvereniging Saturnus presenteert zich

Sport 110 keer gelezen
UDEN - Volleybalvereniging Saturnus/Hendriks Coppelmans organiseert op zaterdag 12 en zondag 13 september en presentatieweekend. Nieuwe teams worden op zaterdag gepresenteerd en die dag wordt afgesloten met een groot feest voor vrijwilligers en sponsoren. Op zondag is er een promotiedag voor het volleybal.

In de afgelopen maanden is met het WK Beach in Nederland al door heel Nederland gezien wat een sport dit is en het komende EK Volleybal voor dames in Nederland zal ook weer laten zien dat volleybal een sport is voor jong en oud. Door op 12 en 13 september naar het MuzeRijk te komen kunnen deelnemers dit ook zelf zien en ervaren dat iedereen welkom is bij Saturnus/Hendriks Coppelmans.
Op zaterdag 12 september worden de nieuwe teams van Saturnus / HC aan het publiek gepresenteerd tijdens de presentatiedag. Om 12.30 uur begint dit met wedstrijden van C-jeugd en B-jeugd en om 16.00 uur spelen Heren 1 en Dames 1 teams een onderlinge wedstrijd tegen Heren 2 en Dames 2. De avond wordt om 19.00 uur gestart met een groot feest waarin vrijwilligers en sponsors bedankt worden. Om 19.00 uur worden onder andere de nieuwe trainingspakken en vrijwilligersshirts gepresenteerd.

Zondag
Op zondag 13 september organiseert Saturnus/ Hendriks Coppelmans in samenwerking met NeVoBo (Nederlandse VolleybalBond) een promotiedag voor alle jeugd en senioren in Uden en ook voor eigen leden. Op deze dag vinden een tweetal activiteiten plaats, te weten: NEVOBO Volleybal tour: Op een leuke en uitdagende wijze kan iedereen kennis maken met volleybal en allerlei spelletjes doen. Voor drinken en iets lekkers wordt tussendoor gezorgd.
De tour is bedoeld voor iedereen van 6 tot en met 14 jaar en is van 09.45 uur tot 12.30 uur en is in het MuzeRijk (Klarinetstraat 4 in Uden). Ook is er een demonstratie Bosaball: een mix van trampolinespringen, volleybal en voetvolley. Het is bedoeld voor iedereen vanaf dertien jaar en ouder en is van 12.45 tot 16.00 uur en is ook in MuzeRijk.

[image=314496]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant