Afbeelding

Tweede Daphny van den Brand Classic

Sport 56 keer gelezen
ZEELAND | WSC Zeeland organiseert op zondag 6 september in samenwerking met de NTFU de tweede Daphny van den Brand Classic, een toertocht over 75 of 95 kilometer door het oostelijke Noord-Brabant, Limburg en Gelderland. Speciaal voor de beginnende fietsers is er ook een tocht van 45 kilometer opgenomen.

[image=215066]

Na de zonnige en succesvolle eerste editie, waarbij de organisatie louter complimenten van de deelneemsters kreeg en twee kwaliteitssterren van de NTFU mocht ontvangen, is het parcours in de tweede op een beperkt aantal punten wat aangepast waardoor het parcours veiliger, gevarieerder en mooier is geworden. De tocht leidt de deelneemsters eerst door het buitengebied van het dorp Zeeland en leidt dan over rustige, maar goed berijdbare, binnenwegen en fietspaden richting Limburg. Ook is er voor de lange afstanden een mooi klimmetje om te kunnen genieten van de prachtige pauzeplaats aan het water. De tocht voert verder voor de langste afstand naar Groesbeek waar de dames een lus rijden over heuvelachtig terrein.
De 45 kilometer afstand voert deelneemsters in eerste instantie over dezelfde route maar buigt al voor de grens met Limburg af naar Beers waar een pauzeplaats wordt verzorgd.
Start en finish zijn bij camping 'De Heische Tip', Straatsven 4 in Zeeland (NB). Meer info is te vinden op de website www.wsc-zeeland.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant