Afbeelding

Niersdal Survival Run is volgeboekt

Sport 90 keer gelezen
GENNEP/OTTERSUM | Stoere jongens, mannen, meisjes en vrouwen laten zich zondag niet weerhouden om een nat pak te halen in het met tientallen hindernissen volgebouwde Niersdal tussen Gennep en Ottersum. Met 1500 deelnemers heeft de organisatie van de snel groeiende Niersdal Survivalrun het bordje ‘vol’ op het inschrijfbureau gehangen.

[image=314427]

In tijdsbestek van vijf jaar slaagde de organisatie er in het deelnemersaantal explosief te vermenigvuldigen. Deden in 2010 nog honderd mensen mee, anno 2015 zijn dat er vijftien keer zoveel. De organisatie en de tientallen vrijwillige medwerkers leggen de lat in de toekomst nog hoger. De Niersdal Survivalrun moet uitgroeien naar een driedaags festijn.

Uitdaging!
De vijfde editie van de uitdagende en sportieve uitputtingslag kent 39 gevarieerde hindernissen die verdeeld zijn over afstanden van 5 en 8 kilometer. Deelnemers kunnen starten in diverse categorieën. De wedstrijdlopers bijen het spits af. Zij worden zondagmorgen om 9.30 uur weggeschoten. De recreatieve deelnemers starten vanaf 10.45 uur.
De Niersdal Survivalrun biedt een uitdaging voor de vijftienhonderd deelnemers. Het publiek komt ook aan zijn trekken. Toeschouwers kijken hun ogen uit op de verschillende locaties in en rond het Niersdal.
Ook zijn er sfeerpleinen ingericht. In het Nierspark, waar de start en finish plaatsvindt, zorgt DJ Roy voor de muziek. Ook treden percussieband Samba Maria Bahia en Drum Showband Mook er op. Op het Raadhuisplein in Ottersum is DJ Hans in touw voor de muzikale omlijsting. Ook hier zijn de bands Maria Samba Maria en Drum Showband Mook present. Voor de inwendige mens wordt gezorgd op deze pleinen. Op het plein in het Nierspark is zelfs een stand ingericht met artikelen voor de survivallers.
Kijk voor meer informatie op
http://www.niersdalsurvivalrun.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant