Afbeelding

Zwemtrainingen Olympus beginnen weer

Sport 49 keer gelezen
BOXMEER | Op zondag 13 september starten de zwemtrainingen van zwemvereniging Olympus weer. Deze trainingen vinden plaats op zondagmorgen, van 9 tot 10 uur in zwembad 't Hoogkoor in Boxmeer.

[image=287545]

De zwemtraining staat onder begeleiding van een gediplomeerde zwemtrainer. Zowel de beginnende recreantenzwemmer als de meer ervaren zwemmers zijn hartelijk welkom.
De trainingen zijn zeer geschikt om zowel de conditie als zwemtechniek op peil te houden of te verbeteren. "Als u van plan bent om af te vallen of u gewicht op peil te houden is de zwemtraining aan te raden. Het accent ligt in het eerste gedeelte van de training op de techniek en het 2e gedeelte op de conditie. Wat vragen wij van onze leden? Het enige wat wij vragen is enthousiasme en een goed humeur! Zwemmen is een van de weinige sporten u uw spieren en gewrichten veel minder belast dan met de andere sporten. Dit maakt dat het zwemmen een zeer goed alternatief is als u andere sporten niet meer mag beoefenen vanwege blessures. U twijfelt? Iedereen mag een paar keer gratis meetrainen. U kunt daarna vrijblijvend beslissen of u lid wordt van de zwemgroep", aldus AV Olympus.
Meer informatie via Grad van Mil, tel. (0485) 372057 of surf naar http://www.av-olympus.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant