Afbeelding

Wie wordt de nieuwe Regio Topscorer?

Sport 108 keer gelezen
Frans Pluym organiseert ook komend voetbalseizoen 2015/2016, in samenwerking met uitgeverij Talvi bv, het Regio Topscorer Klassement. Dit klassement is bedoeld voor de eerste teams van de veldvoetbalverenigingen die uitkomen in de reguliere zondagscompetitie van de KNVB, van de Topklasse tot en met de vijfde klasse.

[image=309157]

Wekelijks zullen de verrichtingen van de regionale voetbalamateurs weer op de voet worden gevolgd en gepubliceerd in het Udens Weekblad, Stadskrant Veghel, Weekblad Regio Oss, De Maas Driehoek, www.kliksport.nl en www.regiotopscorer.nl. "Er draaien het aankomende seizoen maar liefst tachtig verenigingen mee in het Regio Topscorer Klassement", vertelt organisator Frans Pluym.

De winnaar
De winnaar van het Regio Topscorer Klassement is die speler, die na afloop van de reguliere competitie het hoogste doelgemiddelde achter zijn naam heeft staan. De gescoorde doelpunten in de reguliere competitie worden gedeeld door het aantal competitiewedstrijden welke door de betreffende vereniging zijn gespeeld. Elke klasse heeft een vermenigvuldigingsfactor.

Prijzen
Naast de eeuwige roem krijgt de winnaar de 'Regio Topscorer Trofee', aangeboden door Sportprijzen Theunissen uit Uden, een reischeque ter waarde van 200 euro beschikbaar gesteld door De Wit Reizen Veghel/Heesch, een cheque ter waarde van 100 euro te besteden bij Intersport Uden/Veghel en consumptiebonnen ter waarde van 100 euro voor het betreffende elftal, aangeboden door uitgeverij Talvi bv.

Medewerkersprijs
Winnaar van de 'Medewerkersprijs' is die verenigingsmedewerker die het lopende seizoen, regelmatig, betrouwbaar en op tijd de doelpuntenmakers van de betreffende vereniging doorgeeft. Indien er meerdere gegadigden zijn, zal de winnaar(es) aan het eind van de competitie door de organisatie worden aangewezen. De winnaar(es) ontvangt een waardebon ter waarde van 100 euro, wederom aangeboden door uitgeverij Talvi bv en een persoonlijke dinercheque ter waarde van 50 Euro, aangeboden door Bar Bistro Gossimijne Uden/Veghel/Oss.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant