Afbeelding

Wandeling met proeverij op landgoed Tongelaar

Kunst en cultuur 107 keer gelezen
MILL | Landgoed Tongelaar in Mill, een oeroud kleinschalig agrarisch cultuurlandschap met houtwallen, weilanden, biologisch beheerde akkers en lanen omgeven door bos. Door het bos kronkelt een beek. Dat is het afwisselende landschap waar op zondag 6 september een foodwalk wordt gehouden.

[image=256053]

Landgoed Tongelaar staat garant voor een grote diversiteit aan planten en struiken. Een ideaal gebied om al genietend doorheen te kuieren. Genieten van een ongekend mooi stukje natuur en cultuur, maar voor deze gelegenheid ook genieten van hetgeen de natuur aan eetbaar lekkers te bieden heeft middels een foodwalk.

Foodwalk
De foodwalk start zondag 6 september om 13.30 bij het informatiepunt, de toren van Kasteel Tongelaar. Ankie Stoop van het Brabants Landschap zal gedurende de anderhalf uur durende wandeling uitleg geven over eetbare bloemen, bladeren vruchten en zaden die deelnemers langs het pad tegen komen.
Aan het eind van de wandeling zal met de deelnemers een kruidensoep met pompoen van de biologische akkers bereid worden. Daarnaast is er een kleine proeverij van ander lekkers uit de natuur. Aan de wandeling zijn geen kosten verbonden. Aanmelden via tel. (0411) 62 27 75 of de website van het Brabants Landschap:
http://www.brabantslandschap.nl/.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant