Afbeelding

Dag 1 Ballonfestival Grave groot succes

Kunst en cultuur 32 keer gelezen
GRAVE | Het was wederom een prachtig schouwspel, de tientallen luchtballonnen die gisteravond de lucht boven Grave kleurden tijdens de eerste dag van het Ballonfestival Grave. Het festival trok andermaal duizenden bezoekers. Ook Night Glow, dat aansluitend werd gehouden, was een groot succes.

[image=313845]

Tijdens Night Glow voerden een aantal piloten met hun heteluchtballon een bijzondere show op. Op het ritme van de muziek werden de ballons als reusachtige lampions verlicht door het opentrekken van de branders.

Dag 2
Vandaag is dag 2 van het Ballonfestival aan de Jan van Cuijkdijk in Grave. Vanaf ongeveer 18.45 uur zullen de eerste ballonnen starten met opbouwen en naar verwachting zullen de eerste ballonnen rond 19.15 uur opstijgen. Deze tijden zijn echter een indicatie. De exacte tijden zijn afhankelijk van de weersomstandigheden.
Op het evenementen terrein bevinden zich enkele zitmogelijkheden op het terras. Vanaf dit terras kunnen bezoekers genieten van het gebeuren op en rondom het festivalterrein. Eigen consumpties zijn op de terrassen niet toegestaan. Het festival is vrij toegankelijk. Tevens worden alle activiteiten kosteloos aangeboden.
Meer informatie op http://www.ballonfestival-grave.nl.

[image=313846]

[image=313847]

[image=313848]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant