Afbeelding

B-Brave met clubtour BAD in Markant

Kunst en cultuur 78 keer gelezen
UDEN - De populaire all-boy band B-Brave is met hun gloednieuwe popconcert en tour 'BAD' op zaterdag 7 november te gast in de Evenementenzaal van Markant Uden. De voorverkoop hiervoor is inmiddels gestart.

[image=313624]

Inspiratie voor de BAD-tour komt van de single ‘Bad’ afkomstig van hun debuutalbum ‘De Eerste Date’. Voor deze clip sleepte B-Brave een VEVO Award in de wacht voor beste video van 2014. Ditzelfde hoge niveau brengen zij in 2015 qua show- en dansspektakel naar Markant. Tijdens de show worden de fans meegenomen in de wereld van B-Brave. Al hun grootste hits zoals ‘Bij Mij’, ‘Als je van mij bent’, ‘Vanavond is van jou’ en meer, worden ten gehore gebracht, maar ook nieuwe singles zoals ‘Verleiden’.
B-Brave heeft de afgelopen maanden keihard gewerkt. Ze beloven de fans een onvergetelijke ervaring met nieuwe liedjes, showelementen en keiharde outfits. B-Brave is een vijfkoppige all-boy band bestaande uit Cassius, Dioni, Kaj, Jai en Samuel, die vlak na de bandvorming deel namen aan het internationale TV-format X-factor. Zij behaalden daar de derde plek en dat leverde hen een platencontract op bij Sony Music Entertainment.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant