Afbeelding

Boekel maakt zich op voor BoeCult

Kunst en cultuur 12 keer gelezen
BOEKEL - Boekel maakt zich langzaamaan op voor de twaalfde editie van BoeCult . Zaterdag 29 en zondag 30 augustus is het weer zover.

[image=312927]

Local DJ's laat zaterdag 29 augustus weer beats horen op het plein met verschillende dj's uit de buurt en een spetterende lichtshow. Dit jaar is ook het bekende dj-duo Loudgarden te gast. Deze Udense tweeling mocht eind mei tussen de wereldtop draaien op het grote evenement The Flying Dutch. Naast Loudgarden zullen ook T-One, Niels & Frence, Sophie's Choice, BASIC PROJECT en Frankie S. & zijn maatje zich laten horen. Voor Local DJ's zijn er online tickets te koop via de site van BoeCult of via Facebook. Local DJ's is voor de jeugd van 16 jaar en ouder. Voor de jeugd tot 16 jaar organiseert Backstage op diezelfde avond Local DJ's in Nia Domo. Voor meer informatie kijk op de site: www.backstageboekel.nl.

[image=312928]

The Voice of Holland
Op zondag 31 augustus is het weer BoeCult als vanouds! Naast het straattheater en een prachtige kunstmarkt treden er ook dit jaar weer een aantal artiesten op. Een van de hoofdacts is Niels Geusebroek. Na zijn doorbraak bij The Voice of Holland, heeft hij grote hits gescoord zoals Year of Summer, Take Your Time Girl en Street of Hearts. Boekel lijkt the place to be in het laatste weekend van augustus. Het volledige programma kun je bekijken op http://www.boecult.net/.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant