Afbeelding

Magazijnleegverkoop bij Intersport Uden

Zakelijk 96 keer gelezen
UDEN - Intersport Superstore aan de St. Janstraat in Uden beleeft drukke tijden. Het hele magazijn moet leeg. Vooruitlopend op de nieuwe collecties die binnenkort weer binnen gaan komen biedt de zaak momenteel “magazijnleegverkoop”. Tegen zeer scherpe prijzen worden de meest uiteenlopende artikelen aangeboden, met kortingen die oplopen tot maar liefst zeventig procent. Alles moet weg!

[image=311849]

Om de voorraad up to date te houden worden er bij de sportleveranciers partijen bijgekocht. Zodoende wordt de voorraad aan sport en vrijetijdsartikelen vrijwel dagelijks aangevuld. Zelfs vrijwel compleet nieuwe collecties worden scherp afgeprijsd aangeboden.
Met een aantal dagen erg warm weer, maar ook met de zomer vakantie in het verschiet kunt u deze week zeer voordelig uw slag slaan. Intersport heeft bij de bad & beach merken O’neill, Protest en Beachlife de hand weten te leggen op een zeer grote collectie bad en vrije tijdskleding van dit zomerseizoen. Ook deze nieuwe collecties doen mee met de kortingen die tijdens de magazijnleegverkoop gehanteerd worden.
Afgelopen weekend werd duidelijk dat met name Bad en Beach artikelen, sportschoenen en casualkleding gretig aftrek vonden. Maar ook voor wandel/outdoor en zelfs wintersportkleding blijkt veel belangstelling te bestaan. Toch is er nog voldoende voorraad en keuze. Dus loop deze dagen snel even binnen en doe uw voordeel.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant