Afbeelding

Wolbert fysio springt naar Vijverlaan

Zakelijk 49 keer gelezen
UDEN | Wolbert fysio maakt grote stap voorwaarts met nieuw onderkomen op de Vijverlaan. Bas Wolbert vertelt met trots dat de stap naar het voormalige onderkomen van Bang en Olufsen Van Dalen, een geweldige is. “ We zijn al jaren bezig om een geschikte ruimte te zoeken omdat onze praktijk aan de Velmolenweg door de groei snel te klein werd. ”

[image=311848]

Het comfort wat het nieuwe onderkomen aan de Vijverlaan biedt is uitzonderlijk. “We hebben genoeg parkeergelegenheid en al onze diensten kunnen we zonder drempels en gelijkvloers aanbieden en grenst aan het sportpark waar we ook buiten actief zullen zijn met herstel, training en vitaliteit”.
De nieuwe praktijkruimte biedt de mogelijkheid om het totaalconcept waar Wolbert zo van droomt nu daadwerkelijk te gaan uitvoeren. “Vanaf 1 november biedt Wolbert fysio een groot aantal diensten aan waarin we samen werken aan gezondheid met de cliënt. Alle specialismen die we nodig achten, zetten we daar waar noodzakelijk is in om de hulpvraag van de cliënt zo goed mogelijk te beantwoorden”.
Het team van Wolbert Fysio bestaat uit fysiotherapeuten, manueel therapeuten, sportfysiotherapeuten en er is inmiddels ook een samenwerking met een sportarts, een psycholoog. Het team zal de komende maanden uitgebreid worden met meerdere disciplines. ”Een aantal fysiotherapeuten gaat de rol vervullen van casemanager en beslist na de eerste intake wat het plan van aanpak wordt”.
Ondersteund met de nieuwste innovaties en behandelmethodes is het team klaar om een geweldige weg in te slaan. Speciale aandacht zal er zijn voor de beweegzorg zijn voor oncologie patiënten en mensen met een chronische aandoening zoals Niet Aangeboren Hersenletsel en Parkinson. “Trots en blijdschap overheerst nu we weten dat onze werkwijze nu ook de zo gewenste moderne ruimte krijgt”.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant