Afbeelding

Christmas Criminals geslaagd feest

Algemeen 79 keer gelezen
UDEN - Zoals al door velen werd verwacht na het eerste succes op Pink Friday afgelopen zomer, is ook Christmas Criminals op tweede kerstdag een succes geworden. Deze samenwerking van Markant en T-onestyle (Toine van Deursen en Bart de Bruijn) bereidt zich daarom nu al voor op een volgend feest dat nog spectaculairder zal zijn.

[image=296377]

Amerikaanse politieauto’s voor de ingang van Markant in Uden maakte de ‘crime scene’ nog spectaculairder. De bezoekers werden getrakteerd op een mooie opening met het aankomend tienjarig talentje dj Raph (Raphael Nolle, zie foto), gevolgd door een portie opzwepende beats van dj T-one, bijgestaand door dj Freak-B.

Chocolade
Op de achtergrond van de dj booth werd een compilatie van films als Scarface en the Godfather geprojecteerd. Om het thema Christmas Criminals helemaal compleet te maken, konden de bezoekers hun drankjes bestellen aan de Escobar, mits ze niet werden aangehouden door één van de dames in politieuniform. Tenslotte werden de bezoekers ook nog eens getrakteerd op een pistool gemaakt van chocolade, die door Jurgen Koens patisserie speciaal voor het evenement waren gemaakt.

Bevestiging
Volgens Toine van Deursen en Bart de Bruijn is het succes een bevestiging van hun vermoedens: “Er zijn genoeg mooie evenementen die Uden op de kaart zetten, maar dit concept mag hier zeker niet aan ontbreken. Alleen goede muziek is niet voldoende meer om te kunnen concurreren met de omliggende horeca.”
Markant en T-onestyle productions maken zich alweer op voor het komende evenement met weer een origineel thema. “We zullen groots gaan uitpakken en de bezoeker op spectaculaire wijze vermaken. Hou Kliknieuws in de gaten.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant