Afbeelding

Wereldvredemanifestatie Kapelgemeenschap

Algemeen 84 keer gelezen
UDEN - De werkgroep meditatie en bezinning van de Kapelgemeenschap Ter Linde houdt morgen een wereldvrede-wandeling en wereldvrede-meditatie rond het symbool van de World Peace Flame, een symbool van vrede, eenheid en vrijheid.

[image=296363]

Het doel is om mensen te inspireren en te laten ervaren dat ieder individueel mens een belangrijke rol kan spelen in het bereiken van vrede op elk niveau in de samenleving. De activiteiten beginnen om 09.30 uur met een wandeling vanaf de Kruisherenkapel, Lieve Vrouwenplein 44 in Uden. De tocht voert langs vijf geloofsgemeenschappen in Uden. Hier isl steeds een korte ontvangst rond het thema wereldvrede. De werkelijke wandeling van 1 uur wordt zo, door de pauzes een wandeling die ruim 2 uur duurt.
Na terugkomst in de Kruisherenkapel is er een pauze waarin wandelaars een eigen lunchpakket kunnen nuttigen. Er isl koffie/thee tegen een kleine vergoeding te verkrijgen. Om 12.30 uur is de ontvangst , om precies 12.45 uur begint de wereldvrede-meditatie, met muziek en zang, die tot ongeveer 14.00 uur duurt. Op diverse plaatsen in Nederland en in onze omringende landen wordt er op datzelfde tijdstip een meditatiebijeenkomst gehouden, waardoor alle positieve energie gebundeld wordt. Een mooie manier om het nieuwe jaar te beginnen. De activiteiten zijn gratis en afzonderlijk te bezoeken. Aanmelden is niet nodig.
Voor verdere informatie zie www.kapelgemeenschap.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant